Udsagn fra tidligere kolleger

Af mine tidligere BD Marketing-kolleger fik jeg i afskedsgave et “stjernebillede”, der beskriver, hvordan de opfattede min tilstedeværelse i afdelingen. Jeg bliver stadigvæk rørt over at læse alle de søde kommentarer. Forstående og støttende kolleger er bare alfa omega, uanset hvor man arbejder =)

Goodbye present - Marketing

Det siger BD Marketing om mig

 Bettina: You are “positively different”.


Mette: Du bager de vidunderligste kager så let som ingenting. Vi er mange, der står i gæld til dig her… Jeg beundrer, at du laver kulinariske 3 retters menuer til dig selv indimellem. Det er der dæleme ikke mange, der gør dig efter. Fantastisk! Du er en super kollega! Der bliver tomt ved siden af mig, Ragini. Snøft. Jeg kommer til at savne en masse sparring og godt samarbejde. Tak søde Ragini. Jeg ønsker dig ALT det bedste i din fremtid.


Jack: Hey Ragini, you’re a blast to have as a colleague. Thanks for all the help with QP – again and again and again! (I am now getting so good at it, I almost don’t have to ask for help every time…. =) ). And best of luck in the future. Whatever department or workplace that gets you will be lucky.


Jackie: You are very thorough in your work and make sure everything is covered.


Klaus: Det er f…… træls at skulle sige farvel til så farverig, hjælpsom og livlig en person som dig.. Kan stadig huske da vi begge arbejdede i Group og mødte som de først – hold kæft hvor var vi morgenfriske – og glæden da du tiltrådte som vores ”Wunderkind” i teamet i BD =). Det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med dig – altid er klar til at hjælpe ”fatsvage” tosser, der kun evner at bruge pengene.. ikke registrere dem. Jeg vil altid huske din hjælpsomhed – din enorme arbejdsindsats og altid gode humør uanset hvad =). Jeg håber de indser deres fejl og får fat i dig inden længe – så jeg vil hellere sige på gensyn end farvel. – og give dig en herrekrammer /K.


Lena: Caring – omsorgsfuld.


Marie: Fantastisk humør og fuld af skøre indfald. Smitter med din entusiasme. Dygtig og engageret kollega, som vil blive savnet i BD Marketing.


Peter: “Dedicated”.


Pernille: Fantastisk dejligt sprudlende humør. Altid klar på en trillebøredyst.


Sandra: “Dear Ragini, you are a person who can be really convincing and very often, you have challenged us to do things we normally wouldn’t do, such as lying down in a crowded office building to do “planking” =). Keep up this great spirit, it makes you unique!”


Signe D.: Der er en fantastisk energi og glæde over dig, Ragini. Jeg er sikker på, at den kommer til at føre fantastiske oplevelser med sig.


Signe R.: Altid glad, smilende og imødekommende kollega, som har bidrager til den gode stemning på kontoret. Du vil blive savnet for dit humør.